Fastighetsrätt

Fel i fastighet och bostadsrätt

Har du upptäckt ett fel i din fastighet? Då är det bra att anlita en advokat eller juridiskt ombud. Advokatfirman Segerström hjälper dig med de flesta tvister inom fastighetsrätt. Vi erbjuder juridisk rådgivning och hjälp när du upptäcker fel i din fastighet eller bostadsrätt. Det kan röra exempelvis en talan om marktvist om din granne råkar klippa ner din häck, inkräktar på din tomt eller om din granne vill bygga en altan, mur eller staket som försämrar din utsikt. 

Vi hjälper även dig om din fastighet skulle avvika från vad som anges i köpekontraktet, exempelvis att fastigheten är belastad med servitut, att det saknas fiberanslutning eller kommunalt vatten. Vi hjälper även dig med felaktiga elinstallationer, vattenskador, konstruktionsfel och mögel samt för din talan om skadestånd för dolda fel i din fastighet. 

När du anlitar Advokatfirman Segerström kommer vi att lämna råd om strategier för bästa möjliga resultat samt företräda dig i domstol vid eventuellt rättsligt förfarande. Du kan vara säker på att vi tillvaratar dina intressen på bästa sätt och ser till att du får en så bra lösning som möjligt. 

reparera
bygg1